Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çocuk Şubesi!

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
73171354485092301151589m.jpg


yorumsuz :)
 
TV'deki veya sinemadaki film yada dizilere bakınca, adam öldürmenin olağan üstü bir güç olduğu vurgulanıyor. Eğitici programlar bunların yanında nerdeyse sönük durumda ve ilgi çekilmesi sanki istenmiyor. Millet de bunu bir şey zannedip birbirinin canına kastediyor testere ile doğrayacak kadar da ileri gidebiliyor.

Bu suç kesinlikle affedilmemeli ama tek suçlu da Cem Garipoğlu değil, onu bu düşünceye sahip eden herşeyde suç var. Medya olayın aydınlanması failinin bulunmasında en önemli güç ama suçun bir bakıma kaynağı da medya sanki...

Bu sene işlenen cinayetlere bakınca önümüzdeki zamandan ve gelecek yıllardan korkar olduk.
 
Gencecik kız tabiki ailelerin çok rahat davrandığını da düşünüyorum fakat bu kadar saklanmamalı ve bu kadar sürmemeliydi bu rezalet ve ailelerin tvlerde konuşmaları bile insanların aklında show imajı verdi bu daha da üzücüydü.....
ölen öldü şimdi en önemlisi bu cinayetin faillerinin teker teker cezalarını yemeleri insan hayat bu kadar ucuz olmamalı saklayanda saklananda cezasını çekmeli!
 
çok başarılı bi çizim daha..
 
testere, kafası bedeninden ayrılacak kadar vahşet...

sözün bittiği yerdeyiz, manzara ortada. Herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli.
 
Geri
Üst Alt