Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çevrecilerden Jeremy’e anlamlı protesto!

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
287584.jpg


Topgear programının sunucusu Jeremy Clarkson, bir grup çevreci tarafından protesto edildi.

BBC’de yayınlanan ve ünü tüm dünyaya yayılan Topgear programı protesto edildi. Bir grup çevreci ellerindeki altı çuval at pisliğini, programın sunucusu Jeremy Clarkson’un evinin önüne bıraktı ve bir basın açıklamasında bulundu.

Çevreciler, programda çok benzin tüketen ve çevreyi kirleten spor otomobilleri özen Clarkson’un doğaya zarar verdiğini vurguladı. Grup Clarkson’un çevreyi nasıl kirlettiğini anlatmak için at pislikleriyle onun evinin önünü kirlettiklerini belirtti.
Daha önce de pastalı bir saldırıya uğrayan Clarkson, programında “Global ısınma sonucu en kötü Hollanda sular altında kalır. Bizim için de sıcak yaz tatiller yapabileceğimiz pek çok yeni alan açılır” demişti.

arabam
 
bırakıcaklar bu işleri, aynen öyle en fazla hollanda su altında kalır napalım yani :D
 
tam bi saçmalık ya.. :S
 
Görende Jeremy'yi bi şey sanacak, Ulen adam BBC'de TV programı yapıyor :D Sanki arabaları o üretiyor.
 
yapmasınlar arabaları denemesın oda
 
yakında gerçekten yapmayacaklar zaten o kadar geniş hacimlileri.. :S
 
herkes seni gibi yaşasa bu dünyada yaşanmaz:D
 
bu da mı muz orta lan.. :D
 
Geri
Üst Alt