Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çakmak çıkışından priz

bora55

Kıdemli Üye
Katılım
19 Eyl 2012
Mesajlar
2,140
Yaş
42
Arkadaşlar bimeks'ten daha önceleri yapmış olduğum alışveriş sonucunda 50 liralık "bi para" kullanma hakkım var, Aralık ayının sonuna kadar. Aşağıda verdiğim linkteki çakmaklığa takılan 220 V cıkıs gucu saglayan priz almak istiyorum ama sizce nasıldır ? Daha önceleri şu çakmaklığa takılan çoklu şarj zımpırtılarından almıştım ve arabamda nerede ise yangın çıkacaktı. Acaba bu alet nasıldır bilgisi olan var mı?

Einhell 100W Oto 12v-220V Voltaj Transformatör | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

p_126786_01_04.jpg
 

Ekli dosyalar

  • p_126786_01_04.jpg
    p_126786_01_04.jpg
    15.5 KB · Görüntüleme: 68
Markası iyic max. Gücü aşaN cihaz bağlamazsanız sorun çıkmaz. İlk zamanlar kullanırken sık sık kontrol edersiniz, çakma çin malı olmadığından daha rahat kullanılabilir aslında.
 
Ben bu tür şeyleri aracında kullanmamanı tavsiye ediyorum kardeşim... büyük sorunlara yol açabilir... başın ağrıyabilir...
 
fabrika çıkışı ford larda var fakat ben sonradan takılan bu tür ürünlere pek güvenmiyorum işin açıkçası
 
Artık son teknoloji araçlarda standart sunulması gerekn bir ozellik. Ama ne yazıkki bizleri hep boyle ürunlerle başbaşa bırakıyorlar. çin malı degilse kullanılabilir
 
çıkış gücüne bağlı bir şey bağlarsan sorun olmaz , 200w diyor devamlı olarak ta 100w , mesela bir ketıl falan takarsan sonu kötü olur :)
 
Geri
Üst Alt