Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çıkmayan lekeler ve taş izleri

jokerfb41

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eyl 2013
Mesajlar
49
Yaş
42
Arkadaşlar merhaba, Ön kaputta taş izleri var. Ayrıca arabanın tamamında çıkmayan nokta nokta lekeler var. Sanırım ağaç reçine izleri. Bir kaç görsel fotoda ekliyorum.

Bu taş izleri ve lekelerden kurtulmak için ne yapmak lazım. Kaportacıya mı gitmek lazım? Yada sonax, zeibert tarzı yerlere mi gitmek lazım.

İkamet yerim İzmit ama İstanbul' a da sürekli gidiyorum , iş yerim orada.

Bana önerebileceğiniz yerler olur mu?

Herkese çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
OJ3LqD.jpg
 

Ekli dosyalar

  • IMAG0186.jpg
    IMAG0186.jpg
    406.1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMAG0187.jpg
    IMAG0187.jpg
    404.7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMAG0188.jpg
    IMAG0188.jpg
    439.2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Taş izleri rütüş boyayla kapatılabilir ama yakından yine belli olur, kesin çözüm kaputu boyatmaktır. Çıkmayan lekeler ise kil uygulaması, ardından hafif bir pasta ve ardından cila ve boya korumayla halledilir ve aracın boyası canlanmış olur. Ancak, bu işlemler uzman olmayan kişilerce yapılırsa boya zarar bile görebilir. Bu nedenle ziebart veya sonax gibi yerlerden yaptırılırsa daha iyi olur. Ayrıca, Sonax'ta MTV kampanyası var, galiba World Card ile MTV ödemesi yaparsanız %50 indirimli bir uygulamadan faydalanabilirsiniz.
 
Tekrar yükledim. Teşekkürler
bence de ilk önce fairy var bulaşık deterjanı kesinlikle çok iyi temizliyor öyle pislikleri falan (ben devamlı onla yıkıyorum )ayrıca kesinlikle zararı falanda yok boyaya onunla bir yıkayın bakalım o pislikler temizlensin vuruklara da en ince fırca alıp nokta halinde sanayiden rutuş boyasını alıp rütuş yapın en azından bir zararınız olmaz , olmadı arkadaşın dediğini uygulayın
 
Kil ile temizletin ve güzel bir pasta cila sonra galeriden çıkmış gibi olacaktır.
 
Sonax MTV kampanyasından yararlanmayı düşünüyorum. İnşallah pişman olmam...
 
Ben eski aracıma, yine MTV kampanyasıyla Sonax uygulamasını yaptırmıştım, memnun kalmıştım. İnşallah sizde memnun kalırsınız.
 
Geri
Üst Alt